01 Feb 2019

Birra 0.33 old

Birra Prishtina – Pilsner 0.33 L Prodhuar

01 Feb 2019

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Birra Prishtina – Pilsner 0.33 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Prodhuar sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë “Reinheitsgebot”.
Përmban 4.2 % alkohol

Leave a comment
More Posts
Comments