29 Apr 2021

Kanaçe Lager 0.5 L

Kanaçe Lager 0.5 L Prodhuar dhe mbushur

29 Apr 2021

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Kanaçe Lager 0.5 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Prodhuar sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë “Reinheitsgebot”.
Përmban 4.2 % alcohol.

Leave a comment
More Posts
Comments