21 Jan 2019

Birra 0.50l

Birra Prishtina – Lager 0.5 L Prodhuar

21 Jan 2019

Birra Prishtina – Lager 0.5 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Përmban 4.2 % alkohol

Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l

Leave a comment
More Posts
Comments