Ndervite

Ndër vite

Birra Prishtina ka hyrë në tregun e Kosovës me llojin e birrës Pilsner duke vazhduar për dy vite me radhë si një lloj shumë i pelqyer përgjatë kësaj periudhë. Megjithatë, rritja e kerkesave dhe zgjerimi i vazhdueshëm i tregut ndikoj edhe në nderrim të imazhit në menyrë që ti pershtatemi familjës se birrave europiane. Prandaj nga nëntori i vitit 2016 birra Prishtina filloj me prodhimin dhe shpërndarjen e birrës Lager një imazh dhe shije e re për adhuruesit tonë, të cilën e kanë mirëpritur dhe vazhdon të pelqehet nga konsumatori.

Birra 0.33 old

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Birra Prishtina – Pilsner 0.33 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Prodhuar sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë “Reinheitsgebot”.
Përmban 4.2 % alkohol

birra 0.50 old

Birra Prishtina – Lager 0.5 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Prodhuar sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë “Reinheitsgebot”.
Përmban 4.2 % alkohol

Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l